Crni stalak-vješalica od borovog drveta Karup Design Hongi Black

Vaša omiljena roba Crni stalak-vješalica od borovog drveta Karup Design Hongi Black od vrhunskog proizvođača po povoljnoj cijeni 227.00 €. Prikaži više »

Isporuka: Na zalihama > 5 kom
home
BESPLATAN prijevoz

za narudžbe preko 120 €

sync
Besplatan povrat novca

besplatno i bez rizika

thumbs-up
Hrvatska trgovina

s kvalitetnim proizvodima

cart
Kupujte bilo kada

otvoreni smo 24 sata dnevno

Opis proizvoda

Ponekad svoju omiljenu odjeću ne vidimo tjednima ili mjesecima, samo zato što je spremljena duboko u ormaru. Ne bi li bilo lijepo izložiti ju u svojoj spavaćoj sobi, kao umjetničko djelo vrijedno divljenja? Upravo to je prednost Hongi vješalice. Svojim sofisticiranim oblikom i modernim dizajnom, Hongi postaje savršen izložbeni prostor. A i vaša odjeća će izgledati sjajno na tako lijepoj vješalici. Boja konstrukcije nije 100% neprozirna. Gledajući izbliza, vidi se prirodno drvo. Također, možete nabaviti dodatnu opremu. Viseće ogledalo, kao što možete vidjeti na fotografijama, ili set od 4 crne vješalice ili set od 4 bijele vješalice. O brendu Karup Design Jednostavno, dobro i praktično. Marka Karup Design fokusira se na kvalitetan život i stvaranje više prostora. Prvo što ćete primijetiti kod namještaja marke Karup Design je jednostavan i čist dizajn. Svi dizajni osmišljeni su u matičnoj zemlji ovog inovativnog brenda, Danskoj. Proizvodnja se odvija u Europi, a dobiveni proizvod se obrađuje do posljednjeg detalja. Dobit ćete namještaj koji je izrađen s ljubavlju prema izradi i dizajnu. Japanski brz tempo života i malo prostora, inspiracija je danskim dizajnerima i ključni element u kreiranju udobnih futona, otmjenih sofa i višenamjenskog namještaja s daškom japanske tradicije. O materijalu: Konstrukcija proizvoda izrađena je od masivnog borovog drveta koje dolazi iz nordijskih šuma. To je izdržljivo drvo koje može izgledati neformalno i elegantno u isto vrijeme. Ako se dobro brinete o namještaju od borovine, on će vam trajati desetljećima. Nije ni čudo što ga je Karup odabrao za proizvodnju. Kod nas uvijek možete kupiti kvalitetnu robu po bombastičnim cijenama. Iskoristite ponudu prije nego se roba rasproda.

Opis proizvoda Crni stalak-vješalica od borovog drveta Karup Design Hongi Black

  • Proizvođač: Karup Design
  • Cijena: 227.00 €
  • EAN: 5713655087665
  • Kategorija: Kategorije, Namještaj, Ostala oprema za pohranu, Stalci za odjeću i vješalice, Stalci za odjeću

Slični proizvodi

Crni stalak-vješalica od borovog drveta Karup Design Hongi Black

Ostali proizvodi od proizvođača

Karup Design

Crni stalak-vješalica od borovog drveta Karup Design Hongi Black od popularne marke Karup Design - ovaj članak je trenutno u akciji za 227.00 €. Imamo povoljne cijene za sve kupce. Dostava bez naknade sada se odnosi na narudžbe s minimalnom vrijednošću Kn. Ušteda i zadovoljstvo kupnjom, mi brinuti o vašem zadovoljstvu.

Pogledajte sve proizvode vodećeg brenda .

Otprema i plaćanje

Prijevoz

  • Hrvatska pošta: + 4,30 €
  • DPD veliki paketi: 4,30 €
  • Hrvatska pošta - Pick-up lokacije: + 3,90 €
  • GLS: +4,90 €
Plaćanje

  • Kreditna kartica: Besplatno
  • Direktna bankovna transakcija: Besplatno
  • PayPal: Besplatno
  • Plaćanje po pouzeću:
    +1,90 €
  • Google Pay: Besplatno